Subsidieregelingen

Financiën nodig voor de organisatie van een ledenwerfactiviteit of deelname aan een trainersopleiding van de Tafeltennisbond? Afdeling West stimuleert verenigingen om zich te ontwikkelen en stelt hiervoor verschillende subsidies beschikbaar.

Hieronder vind je een overzicht van verschillende subsidieregelingen. Heeft de vereniging een goed initiatief dat niet valt onder een van de regelingen? Laat het ons weten via meer@nttb-west.nl, dan bekijken we wat er verder mogelijk is.

Algemene stimuleringsregeling afd. West Bekijk hier voorwaarden van deze subsidie regeling
Wanneer een vereniging een activiteit organiseert gericht op het werven en opvangen van nieuwe leden dan is er een subsidie mogelijk, stuur je aanvraag in naar Laura van der Meer.

Organisatie van een scholierentoernooi Bekijk hier voorwaarden van deze subsidie regeling
Organiseer een scholierentoernooi met behulp van subsidie van afdeling West. , stuur je aanvraag in naar Arjan Huiden.

NTTB opleidingen Bekijk hier de voorwaarden van deze subsidieregeling
Als aanmoediging/stimulering om een opleiding te gaan volgen kan 50% van de bijdrage van de deelnemer/vereniging worden vergoed. De aanvraag moet vooraf aan de opleiding worden ingediend. De vergoeding kan worden aangevraagd voor een trainersopleiding, toernooileidersopleiding en een scheidsrechtersopleiding. 

Table Stars 
Table Stars is een product van de Nederlandse Tafeltennisbond, wil je hiermee aan de slag gaan dan kun je dit melden bij meer@nttb-west.nl. Subsidie voor materialen, aankleding en merchandise in overleg ook mogelijk.  

Talenttrainingen via Netwerk Talenten Regiotraining (NTR)
Het NTR wordt gevormd door alle initiatieven voor bovenlokale/afdelings talenttrainingen die een financiële bijdrage van Afdeling West ontvangen. Ondersteuning door de Afdeling maakt een aanbieder automatisch deelnemer-lid van dit netwerk. Aanbieders van talenttrainingen kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage van de afdeling. Alle informatie en voorwaarden kunt u op deze pagina vinden.

*Een serie bij elkaar behorende wervingsactiviteiten geldt voor de stimuleringsregelingen als één activiteit.