26 januari 2017

Welkom op de nieuwe afdelingswebsite van West

De Nederlandse Tafeltennisbond is enige tijd geleden overgestapt naar een nieuwe website en daarmee ook een nieuw systeem. Vandaag is het zover en maakt de afdeling West ook de overstap naar de nieuwe website!

Wat is er nieuw?
Het grootste verschil met de voorgaande website is dat u nog beter wordt geïnformeerd doordat er meer informatie beschikbaar komt. Om dit mogelijk te maken is het bewerken van teksten en het plaatsen van nieuwsberichten een stuk makkelijker gemaakt. Omdat de functionaliteit van de vorige website prima voldeed, hebben we maar een paar verbeteringen hoeven door te voeren.

Uw nieuwsbericht op de afdelingswebsite?
Als u een nieuwsbericht op de afdelingswebsite wilt plaatsen kunt u contact opnemen met

  • Competitie nieuws via Vally
  • Toernooi nieuws via Wilco
  • Breedtesport nieuws via Laura
  • Talenttraining nieuws via Sven

De voorwaarden zijn dat de tekst aangeleverd wordt in Word en dat er een foto wordt meegestuurd zodat we het ook mooi visueel kunnen maken. Gelieve de foto los in de e-mail toevoegen, in JPEG.

Wat moet er nog komen?
Zoals bij iedere nieuwe website zullen ook wij met wat startproblemen te maken hebben en krijgen. Over degene die we zelf al hebben ontdekt is  de bond in gesprek met de ontwikkelaars van de site.

  • De tekstpagina’s hebben momenteel geen menufunctie aan de linkerkant. Alle informatie is wel vindbaar door met muis op een van de thema’s te staan. De sub-pagina’s verschijnen dan in de zwarte balk.
  • De zoekfunctie werkt nog niet optimaal. Mocht u op zoek zijn naar een bestand op de afdelingswebsite en u kunt het niet vinden, neem dan contact op met ondergetekende.
  • De ''grote foto's'' bovenaan op iedere pagina worden binnenkort aangepast. Nu staat hier overal nog een standaardfoto ingesteld.

Heeft u zelf nog op- of aanmerkingen over de website?
Neem dan contact op met afdelingsondersteuner@nttb-west.nl