26 oktober 2017

Verbinder gezocht

Wie wil er leden, verenigingen, commissies en besturen met elkaar gaan verbinden door uitwisseling van informatie? Wie denkt dat sociale media en soms zelfs traditionele media hier prima middelen voor zijn die goed naast elkaar kunnen leven? Wie wil hiervoor cursussen volgen (de afdeling betaalt) om het op te zetten en te onderhouden?

Tafeltennis speelt zich natuurlijk vooral af binnen de eigen vereniging. We weten wat daar gebeurt, maar er gebeurt zoveel leuks en nuttigs bij andere verenigingen, commissies en besturen. Een succesvolle werving van jeugdleden is iets dat de ene vereniging trots zou moeten willen delen en andere verenigingen van zouden moeten leren. Dat ene kleine en tot nu toe altijd interne pupillentoernooi bij de vereniging een plaats verderop is misschien leuk voor een kind om naar toe te gaan als men het zou weten.

We leren van elkaar

Wij geloven dat leden en verenigingen van elkaar kunnen leren. Er is zoveel nuttige maar ook gewoon leuke informatie, maar die is verdeeld over veel mensen en veel verenigingen. Daar is een verbinder voor nodig, iemand die de informatie van de verenigingen, leden, NTTB, afdeling en commissies naar elkaar toe brengt. Het is iemand die in eerste instantie Facebook, Twitter en de nieuwsbrief, en in samenwerking met de afdelingsondersteuner stukjes van de afdelingssite, actief wil gaan beheren. Actief wil zeggen dat de juiste informatie er tijdig op terecht komt maar ook er voor zorgt dat men informatie wil aanleveren. Dat betekent niet alleen wachten tot je wat krijgt, maar actief een netwerk opzetten om informatie te verwerven en er dus zelf ook achter aan gaan.

Wil je de leden, verenigingen en hiermee ook jezelf helpen?

Wij jij deze uitdaging op je nemen? Wil jij zorgen dat verenigingen en leden de mogelijkheid hebben om informatie te delen en te verkrijgen, informatie waar ze wat aan hebben en mee kunnen doen of gewoon leuk vinden? Wil jij leren om dit op te pakken en uit te voeren? Wil je samen met de afdelingsondersteuner en het bestuur kijken hoe we dit nu kunnen opzetten en in de toekomst kunnen verbeteren?

Contact en informatie

Neem dan contact op met de afdelingsondersteuner Sven Groot (afdelingsondersteuner@nttb-west.nl) of Martijn Haalman (secretaris@nttb-west.nl). Als je graag gebeld wordt, mail ons dan je telefoonnummer.