01 februari 2019

Uitnodiging informatieavond: Wat kunnen de Tafeltennisbond én de afdeling West voor jou betekenen?

Weet jij eigenlijk wat de Tafeltennisbond én de afdeling West voor jou kan betekenen? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden! Zo worden er regelmatig opleidingen en workshops georganiseerd voor trainers, toernooicoördinatoren, ouders en besturen. Ook heeft de landelijke bond speciale programma's ontwikkeld voor o.a. jonge jeugd, paraspelers, ouderen en bovendien zijn er tal van andere mogelijkheden om een vereniging te ondersteunen en te ontwikkelen. Denk maar eens bijvoorbeeld aan Table Stars, Fifty+ViTT, PingPongbaas en de inzet van Bettine Vriesekoop.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 29 november is door de vele aanwezigen aangegeven dat er behoefte is aan een inspiratieavond met de landelijke organisatie. Op verzoek van afdeling West zal Marthijn van der Wal (Hoofd Sportparticipatie) op donderdag 7 maart a.s. bij Scylla op inspirerende wijze ons meenemen in alles wat de landelijke organisatie te bieden heeft. Aanvullend zal de commissie verenigingsondersteuning van afdeling West vertellen wat de afdeling allemaal kan bieden, zie ook alvast het document ''Wat kan de NTTB afdeling West voor jou betekenen''.

Na de presentatie van Marthijn verdelen we de aanwezigen in groepen en ga je met elkaar en met ons in gesprek (op basis van behoefte) over een bepaald onderwerp. Kennis ophalen en delen, elkaar inspireren en je stem laten horen staat deze avond centraal!

-      Wat:             inspiratieavond met de Tafeltennisbond én CVO afdeling West
-      Wanneer:     donderdag 7 maart
-      Waar:           TTV Scylla, Voorschoterweg 6F, 2324 NE Leiden
-      Tijd:             19.30 – 21.30

Kom jij ook? Meld je dan aan bij Maria Ter Hoek via hoek@nttb-west.nl. We zien je graag op 7 maart!

Mede namens Marthijn van der Wal,

Met sportieve groet,
Commissie Verenigingsondersteuning, NTTB Afdeling West