22 maart 2019

Uitnodiging gratis trainersworkshops Fifty+ViTT

Wil je als vereniging graag ouderen binden aan je club en werken met het Fifty+ViTT programma? Kom dan naar één van de zes gratis workshops voor trainers over het Fifty+ViTT programma in verschillende afdelingen. 

Deze workshops worden gegeven door Marit Martens-Scheers (zie foto), die dit programma voor en met de Nederlandse Tafeltennisbond ontwikkelde. Circa 15 verenigingen werken al met dit uitstekende programma voor ‘ouderen’ die (weer) willen gaan bewegen/sporten, maar niet op een te intensieve manier. Daarnaast is het sociale aspect in deze leeftijdscategorie een belangrijk onderdeel.

Marit laat naast de organisatorische en inhoudelijke kant ook zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je een leuk en passend programma kunt aanbieden voor ouderen, waarbij plezier voorop staat! 

Workhop dinsdag 18 juni Zoetermeer
Op dinsdag 18 juni vindt de workshop plaats in onze eigen afdeling, locatie Taverzo Zoetermeer. Tijd 20.00  uur - 22.00 uur.

Overige data en locaties
Woensdag 10 april in Geleen bij TTV Kluis
Donderdag 18 april in Hattem bij Smash’70
Woensdag 29 mei in Nijmegen bij Tafeltennis Nijmegen
Woensdag 5 juni in Bergen op Zoom bij Markiezaat
Woensdag 19 juni in Nieuwegein bij VTV.

*tijden kunnen anders zijn dan in Zoetermeer, informeer hier naar bij de contactpersoon.

Aanmelden
Aanmelden voor deze gratis workshops kan door te mailen naar opleidingen@tafeltennis.nl. Vermeld in je mail je naam, je bondsnummer en de locatie waar je graag wilt deelnemen aan de workshop. Deze workshop geldt als bijscholing voor behoud van de trainerslicentie en wordt automatisch verwerkt in het online licentiesysteem. We hopen zo veel mogelijk deelnemers te begroeten bij deze workshops!