12 juni 2018

Tweede Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag

De Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag wordt zaterdag 16 juni op het terrein van Quick Boys in Katwijk voor de tweede keer op een rij gehouden. Het is een gratis sportevenement, voor iedereen toegankelijk, met als doel om mensen kennis te laten maken met verschillende sporten en vooral zelf actief deel te nemen.

Tekst; Dirk Kuyt Foundation

Sport & fun
In samenwerking met Welzijnskwartier Katwijk en de Nederlandse Sportbonden is er een zeer gevarieerd programma, waar jong en oud zich vermaakt. Naast het uitgebreide sportprogramma en de vele clinics die worden aangeboden, zal er een inhoudelijke sessie in de ochtend plaatsvinden met vier inspirerende sprekers. In de middag valt er genoeg te beleven op het speciale evenementenplein, waarbij naast artiesten als Wolter Kroes en Juriaan Singels ook een modeshow wordt verzorgd door de Warriors van Sue’s Warriors en onze ambassadeurs, waaronder Jens Toornstra, een bijzonder plekje krijgen.
De openingshandeling zal gebeuren door Dirk Kuyt in samenwerking met minister van Sport, Bruno Bruins en Boudewijn Poelmann, directievoorzitter Goede Doelen Loterijen. Tijdens de sluitingsceremonie worden alle kampioenen gehuldigd en Lange Frans zal zorgen voor een feestelijke afsluiting van deze unieke dag.
 
Extra stimulans
Met een speciaal samengesteld sfeerteam zullen de bezoekers worden gemotiveerd om op de velden mee te doen aan de verschillende clinics. In het programmaboekje is een strippenkaart toegevoegd en kun je sportend een aantal stempels verdienen. Bij inlevering van de strippenkaart wordt een gratis suikerspin uitgereikt!
 
De dag duurt van 10.00 tot 18,00 uur op Sportpark Nieuw Zuid - Quick Boys aan Laan van Nieuw Zuid 50 in Katwijk en het volledige programma is te vinden op de site van de Dirk Kuyt Foundation. 
Het programmaboekje is alvast digitaal te lezen.