06 maart 2018

TTV Rijnsoever wint de NTTB afdelingsprijs

TTV Rijnsoever wint de afdelingsprijs NTTB

TTV Rijnsoever heeft voor de tweede achtereenvolgende keer de afdelingsprijs van de NTTB gewonnen. Op het afdelingscongres van 3 maart kregen ze de prijs uit handen van NTTB voorzitter Jan Simons uitgereikt. Naast de afdelingsprijs werd Rijnsoever ook tweede bij de verenigingen met de grootste ledenwinst.

De afdelingsprijs is de prijs voor de vereniging die in de breedte het meeste heeft gedaan voor de tafeltennissport. De NTTB had alle afdelingen gevraagd om één genomineerde en een argumentatie van maximaal 10 regels, maar dat deed geen recht aan alle verschillende zaken die Rijnsoever afgelopen jaar had gedaan. In het kort ging het echter om het volgende :

Rijnsoever heeft zich in 2017 ingezet voor scholierentoernooien, open dagen en gemeentelijke promotiedagen. Vooral de actie op Word Table Tennis Day was een opvallend succes! Ook de afdeling Paratafeltennis zet flinke stappen. Er komen steeds meer vrijwilligers bij Rijnsoever en er wordt door de club veel energie gestoken in het opleiden en begeleiden van vrijwilligers.

De volledige argumentatie is hier te vinden.

Mocht uw vereniging volgend jaar ook in aanmerking willen komen, zorg er dan voor dat al uw activiteiten bekend zijn binnen de afdeling. Een mogelijkheid hiervoor is het schrijven van nieuwsartikelen voor de afdelingssite. Alle informatie hiervoor is op deze pagina te vinden.