08 september 2019

TTV de Repelaer viert 60 jarig bestaan

Wij zijn Tafeltennisvereniging De Repelaer uit Spijkenisse, met rond d 75 leden (iedereen lid van de NTTB) een behoorlijke club en we timmeren lekker aan de weg, eerlijk gezegd een beetje tegen de stroom in want we gaan met een groeiend aantal teams (3 regulier en 5 duo) de najaarscompetitie in. Ook hebben we een groeiende juniorengroep en voor het eerst sinds jaren brengen we ook weer een team uit in de jeugdcompetitie.

 

Dit jaar hebben we nogal wat interessante getallen te noemen:

Het belangrijkste is uiteraard dat onze club dit jaar 60 jaar bestaat.

Dat gaan we in september met onze leden vieren en in oktober hebben we ook nog wat leuks voor onze junioren op de kalender staan.

Onze voorzitter Rinus van Lier speelde afgelopen jaar 50 jaar tafeltennis in verenigingsverband. In 1968 begonnen als junior bij de toenmalige vereniging TE ’68 in Rotterdam, in 1972 over gegaan naar Overschie en sedert zijn huwelijk en verhuizing naar Spijkenisse nu alweer bijna 40 jaar bij De Repelaer, waar hij dit jaar aan zijn 25e jaar als voorzitter bezig is.

 

Maar wie kan beter over de historie van onze club vertellen dan een van onze oudste leden die de club bijna vanaf het begin heeft meegemaakt: Joop Gunneweg.

In dit document vertelt hij in vogelvlucht de geschiedeis van onze nog altijd bloeiende vereniging.

 

Met vriendelijke groet,

TTV De Repelaer