17 mei 2018

NK Para tafeltennis georganiseerd in afdeling West

Op zaterdag 2 juni vindt het NK para tafeltennis in Rotterdam plaats. Ontzettend leuk natuurlijk dat het NK dit jaar in de afdeling West wordt georganiseerd. We hopen dan ook dat er veel toeschouwers zullen komen kijken om de spelers aan te moedigen. Op deze dag is er niet alleen een mooi programma, maar ook nog een leuke primeur! Voor het eerst wordt er een Nederlands Kampioenschap georganiseerd voor schuiftafeltennis! Afgelopen jaar is dit bij een aantal pararanglijsttoernooien een vast onderdeel geworden, dus voor deze mensen is er nu ook een NK. Ook zijn er voor de bezoeker leuke activiteiten te beleven dus zeker de moeite waard om gezellig te komen in Rotterdam te komen kijken deze dag. 

Het toernooi:

De wedstrijden beginnen om 9.30 uur en de finales zijn gepland rond 16.30 uur.
De dubbels starten rond 13.00 uur, na de eerste ronde van de enkelwedstrijden. Hierna rond 15.00 uur vervolgrondes enkel en finalewedstrijden.
Schuiftafeltennis start om 13.00 op 2 tafels 

Tafeltennisspeeltuin:

Alle bezoekers van de NK Para worden in de gelegenheid gesteld om zelf ook een balletje te slaan in een aparte ruimte naast het sportcafé. Hiervoor hebben wij MJ-tafeltennis uitgenodigd om dit te verzorgen. Om 11 uur verzorgen zij een clinic voor 6 winnaars van de winactie die Rotterdam Topsport heeft uitgezet via Social Media op 23 mei.

Informatie en service:

Er zal een stand van Posnosport aanwezig zijn met informatie over en verkoop van tafeltennismateriaal.
Tevens zal RD Mobility aanwezig zijn voor eventuele reparaties/onderhoud aan rolstoelen.

Prijsuitreiking;

Na de finales zal oud-paralympische kampioene Jolanda Paardekam de prijzen uitreiken.

Meer informatie:
http://paratafeltennis.nl
Flyer

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor het Topsportcentrum, mochten er parkeerwachten zijn in verband met parkeren bij de kuip voor de Flying Dutch, dan kan je aangeven dat je speciaal voor de NK para komt.