05 februari 2019

Mededeling competitieleiders 05 02 2019

Waarneming TTV Papendrecht

Het wedstrijdsecretariaat senioren van de TTV Papendrecht wordt van 7 februari t/m 2 maart waargenomen door de wedstrijdsecretaris jeugd Kevin Nugteren, bereikbaar via e-mail: kevin_ttvpapendrecht@hotmail.com en mobiel: 06 - 31778572.

Publicatie boetes en mededelingen

De boetes hebben hun eigen pagina op de site gekregen waar ze wekelijks zullen worden gepubliceerd. Ze zullen daarom niet meer als nieuwsbericht op de site worden geplaatst. De boetes zijn te vinden via competitie > mededelingen en boetes > boetes of direct via deze link. Ook alle mededelingen zijn, behalve als nieuwsbericht, vanaf nu op de site terug te vinden via competitie > mededelingen en boetes > mededelingen of direct via deze link. Door een bug van de website zijn de beide pagina's soms wel en soms niet te zien in de zwarte balk als je op 'competitie' in de blauwe balk klikt. Via het aanklikken van 'mededelingen en boetes' komt u er altijd uit.

Verzetten van wedstrijden: beide verenigingen moeten dit aanvragen

Zorgt u er s.v.p. voor dat als u een wedstrijd wilt verzetten, de aanvraag door beide partijen wordt gedaan. De regels staan in het competitieboek en op deze pagina uitgelegd. Houdt er rekening mee dat de tegenstander niet hoeft mee te werken aan een verzoek. Zeker bij jeugdwedstrijden wordt het verzetten regelmatig maar door één vereniging aangevraagd. Als de aanvraag niet door beide partijen is gedaan, wordt deze niet goedgekeurd door de competitieleider en zal de competitieleider een boete uitdelen als hij toch op een andere datum/tijdstip wordt gespeeld of omdat een team niet komt opdagen 'omdat hij toch was verzet?'. Als het verzetten is goedgekeurd zal dit in NAS zichtbaar zijn. Als er in NAS geen wijziging zichtbaar is, is het verzoek (nog) niet goedgekeurd.