11 april 2019

Inschrijving Rijnlands 2019 geopend

Al meerdere jaren wordt er na het voorjaarseizoen het Groot Rijnlands Regiotoernooi georganiseerd om voor de zomerstop het tafeltennis seizoen met nog 6 weken te verlengen. Ook dit jaar wordt er op 6 vrijdag in mei en juni bij Docos, Taverzo, Rijnsoever, De Treffers (R) en Pecos gespeeld tijdens Rijnland 2019.

Het Groot Rijnlands Regiotoernooi (GRR of Rijnland) is voor alle spelers uit de afdeling West en vereniging vlak bij de grenzen van de afdelingen. Er wordt gespeeld in diverse klasses: Hoofdklasse t/m 6e klasse. De precieze indeling is afhankelijk van de inschrijvingen.

Rijnland wordt gespeeld in teams van 2 volgens het concept van de duocompetitie. Uiteraard is het mogelijk om spelers van verschillende verenigingen te combineren tot één team, dan moet er wel een vereniging gekozen worden namens welke het team in actie komt.

De data voor het Groot Rijnlands Regiotoernooi 2019 zijn: 17 mei (voorronde) 24 mei (voorronde) 7 juni (voorronde) 14 juni (kwartfinales) 21 juni (halve finales) 28 juni (finales)

Inschrijven kan t/m 26 april via het inschrijfformulier of door een mail te sturen naar grr@docostafeltennis.nl. Deelname kost € 12 per team.