10 september 2018

Gratis TT2 opleiding nu ook voor andere verenigingen

Een maand geleden hebben is de afdeling gestart met het initiatief van een gratis compacte TT2 opleiding voor verenigingen zonder jeugdtrainer. De jeugd heeft immers de toekomst en het is van essentieel belang om ze op een goede wijze te begeleiden en aan de club te verbinden.

De afdeling heeft een volledige 12-persoons TT2 opleiding afgenomen van de Bond en er zijn nu tien aanmeldingen binnen. Dit betekent dat er nog twee plaatsen open zijn op de opleiding. Het zou jammer zijn om deze niet te vullen dus willen we nu alle verenigingen de mogelijkheid bieden iemand aan te melden voor de opleiding. Alle Overige verenigingen zie onderaan dit bericht.

Actie: Volg de compacte TT2 opleiding voor niets!
Op de site van de landelijke tafeltennisbond vind je meer informatie over de (compacte) TT2 opleiding.

Wat zijn de voorwaarden om gebruik te maken van de actie:

  • De deelnemer aan de opleiding is lid van de vereniging én de NTTB.

Wat, wanneer en hoe:

  • De volledige TT2 opleiding wordt in compacte vorm (7 dagdelen op 4 zondagen) gegeven op locatie bij Taverzo in Zoetermeer..
  • De bijeenkomsten vinden plaats op 18 november, 9 december, 20 januari en 24 februari. De opleiding dient voor 1 juli 2019 te zijn afgerond.
  • Lestijden: 18 nov (14.30 - 17.30) én 9 dec, 20 jan en 24 februari (09.30 - 12.30 en 13.00 - 16.00)
  • Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers; de aanvragen worden op basis van de voorwaarden in deze e-mail beoordeeld. Zo nodig wordt er een intakegesprek gehouden;
  • De afdeling betaalt de opleidingskosten ad € 458,50 (€ 395,- opleiding en € 63,50 boeken), de vereniging of deelnemer eventuele overige kosten zoals eten, drinken en versnaperingen

En verder:

  • Als wederdienst zal de trainer de komende twee jaar minimaal 1 keer ondersteuning bieden bij een tafeltennisactiviteit (jeugd) van afdeling West;
  • Bij het niet afronden van de opleiding vóór 1 juli 2019 of het niet ondersteuning verlenen bij een jeugdactiviteit binnen twee jaar worden de volledige opleidingskosten door het afdelingsbestuur in rekening gebracht bij de aanmelder.

Verenigingen zonder eigen (jeugd)trainer die zich alsnog aanmelden hebben altijd voorrang boven een vereniging met een eigen trainer die zich naar aanleiding van deze nieuwe voorwaarden aanmeldt.

Wil je gebruik maken van dit speciale aanbod of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar afdelingsondersteuner@nttb-west.nl. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst toegewezen. Vol is vol.