09 april 2019

Gezellige promotiedag bij ttv Dordrecht

Zondag 7 april heeft ttv Dordrecht een Tafeltennis Event/promotiedag georganiseerd. Zij hebben in samenwerking met de CVO de kans gepakt om het tafeltennis te promoten bij leden en niet leden.

 

 

MJ-Tafeltennis was ingehuurd voor deze ochtend, eigenlijk kan het dan niet meer fout gaan. Het belangrijkste is dan om dit evenement bekend te maken bij je leden en bij vrienden en kennissen en bij de scholen in de buurt. Ook is er tot twee keer toe een mail uitgegaan naar andere verenigingen in de afdeling maar jammer genoeg heeft dit keer voor het eerst niet één vereniging hier aan meegewerkt.

Gelukkig waren er ruim 20 kinderen aanwezig waarvan de helft leden. Maar ook de ouders werden bij deze ochtend betrokken en konden volop meedoen. De lunch die Dordrecht verzorgde voor de kinderen en ouders ging er goed in. Na de lunch werd er een leuke demonstratie gegeven door de Mark en Jeroen van MJ-Tafeltennis. Waar kinderen en ouders een hoop lol aan beleefden.

Een tweede ronde volgde en na afloop kregen de kinderen een leuke medaille mee naar huis.

Zou jou vereniging eens zo'n ochtend willen organiseren? Meld je dan voor meer informatie bij Laura van de CVO: meer@nttb-west.nl