28 augustus 2019

Er is geld, bijpassende verenigingen gezocht!

Laten we gewoon eerlijk zijn: gratis geld in de aanbieding! Wie wil dat nu niet?

De afdeling heeft dit jaar nog ruimte in het budget en dat geld willen we graag daar inzetten waar het voor de tafeltennissport in de afdeling op een goede plek terecht komt.

Uw vereniging heeft vast wel ideeën om een paar zaken dit jaar (anders of beter) op te pakken. Alleen de financiering voor die eenmalige wens/activiteit wil nog niet helemaal rondkomen.

Misschien kan de afdeling u daar mee helpen.

Zoals bekend heeft de afdeling een behoorlijk aantal subsidiemogelijkheden, maar de komende tijd willen we kijken of we meer kunnen doen. Denk echt aan in de meest brede zin de vereniging ondersteunen en denk buiten de grenzen van de huidige subsidiemogelijkheden.

Mocht u hiervan gebruik willen maken, stuur dan een aanvraag naar secretaris@nttb-west.nl met daarin in ieder geval een omschrijving van de wens/activiteit, een begroting en wat de vereniging er mee wil bereiken (en probeer specifiek te zijn). Omdat het over het budget van 2019 gaat, moet het subsidiebedrag ook in 2019 worden uitgegeven en door de penningmeester uiterlijk eind 2019 aan de vereniging kunnen worden uitgekeerd.

De afdeling subsidieert (onder normale omstandigheden) maximaal 50% van de activiteit, de vereniging zal dus ook zelf moeten investeren.

Mocht de vereniging een bijdrage krijgen is de tegenprestatie zoals altijd een leuk verslag met foto dat we op de website kunnen plaatsen.