06 mei 2018

Digitale nieuwsbrief afdeling West

We zijn verheugd u te melden dat de afdeling West weer beschikt over een (digitale) nieuwsbrief! We hopen hiermee de communicatie naar onze verenigingen en leden te versterken.

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan!

De digitale nieuwsbrief wordt 1x per maand verstuurd. Dit gebeurt over het algemeen in de eerste week van de maand. De 1e nieuwsbrief wordt een dezer dagen verzonden naar alle verenigingsfunctionarissen in NAS. Omdat we niet zomaar onze leden in de verzendlijst mogen plaatsen verzoeken wij u om de nieuwsbrief door te sturen naar eventuele belangstellenden. Hierbij kunt u vermelden dat aanmelden kan via de link in de nieuwsbrief of via de link in dit nieuwsbericht. Helaas kan het zo zijn dat sommige e-mail programma's de nieuwsbrief niet helemaal goed weergeven, in dat geval kunt u bovenaan de e-mail klikken op 'bekijk de online versie'. 

Ook iets plaatsen in de afdelingsnieuwsbrief?
Dat kan! De digitale nieuwsbrief linkt naar een webpagina, ieder nieuws dat u wilt verspreiden via de nieuwsbrief dient dus online te staan. Volgens onderstaande voorwaarden kunt u nieuwsberichten sturen naar de betreffende personen. Als u daarbij in de cc verbinder@nttb-west.nl zet kunt u ook meteen een verzoek doen tot het plaatsen in de nieuwsbrief. 

Samen promoten we onze sport! Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Nieuws insturen
Als u een nieuwsbericht op de afdelingswebsite wilt laten plaatsen dan kunt u de informatie volgens onderstaande voorwaarden aanleveren bij een van de volgende personen:

Competitie nieuws via Vally Karagantcheff

Toernooi nieuws via Wilko Huiden

Verenigingsondersteuning nieuws via Laura van der Meer

Talenttraining en overig nieuws via Sven Groot

Overige nieuws via Esther Janssen

Opmaak van het nieuwsbericht
Een nieuwsbericht wordt alleen geplaatst als het voldoet aan:

  • De tekst wordt aangeleverd in een Word bestand (graag de 1e alinea vet maken)
  • Graag willen we het nieuwsbericht ook visueel mooi kunnen maken, vandaar dat we u ook vragen een foto mee te sturen. Gelieve de foto los in de e-mail toevoegen als JPEG-bestand.