08 januari 2018

Convocatie afdelingskampioenschappen met beperking op de site

L.S.,

 

via deze weg willen we jullie laten weten dat de convocatie en het inschrijfformulier voor de Doing Afdelingskampioenschappen, gehouden op 10 Februari, zojuist op de website zijn geplaatst.

Het enkeltoernooi staat open voor alle leden, die aangemeld staan in de NAS als para-speler, (Jeugd en Senioren gemengd) van de verenigingen in de NTTB van ALLE afdelingen.
Voor het dubbeltoernooi wordt spelers verzocht om een speler zonder beperking (van de verenigingen in de NTTB afdeling West) mee in te schrijven om samen mee te dubbelen.Voor spelers die geen dubbelpartner kunnen vinden, zal de organisatie spelers regelen om mee te dubbelen mits van tevoren aangevraagd. Spelers met een beperking (para) kunnen zich alleen inschrijven voor enkel en dubbel samen. Spelers zonder beperking kunnen zich alleen inschrijven voor de dubbel. Enkel- en dubbelwedstrijden zullen zoveel mogelijk gepland worden zodat voor alle spelers de wachttijden beperkt worden.
Elke deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van zijn inschrijving. Uw inschrijving houdt ook in, dat u akkoord gaat met het eventueel samenvoegen c.q. laten vervallen van klassen

Meer informatie is te vinden via onderstaande link:
https://www.nttb.nl/west/evenementen/doing-afdkamp-beperking