16 mei 2017

Afdeling West zoekt Ondersteuner Communicatie & Sociale Media

Ondersteuner Communicatie & Sociale Media

 

Onze Wens

De afdeling West is actief. Het is de grootste afdeling van het land met de meeste verenigingen en de meeste leden en daarmee hebben we ook de grootste uitdaging om elkaar te informeren wat we doen, waar wat gebeurt, wat we van elkaar kunnen leren en hoe we ons verder kunnen ontwikkelen. Want er gebeurt zoveel dat we van elkaar zouden moeten weten. Tafeltennis is een sport waar alles te vinden is zoals inspanning en ontspanning, individueel en team en dat op elk niveau en dat willen we met iedereen delen om te informeren en te enthousiasmeren.

De uitdaging
We willen de communicatie van de verenigingen, leden, NTTB, afdeling en commissies naar elkaar toe te brengen door het bieden van een platform waarop zowel informatie gedeeld als verkregen kan worden. Hiervoor zoeken we iemand die in eerste instantie Facebook, Twitter, de nieuwsbrief en de afdelingssite, in samenwerking met de afdelingsondersteuner, actief wil gaan beheren en zorgen dat de juiste informatie hier tijdig op terecht komt. De afdelingsondersteuner is nu al de webmaster van de afdelingssite.

Wil je de afdeling helpen?

Wij zoeken iemand die deze uitdaging op zich wil nemen. Het is niet alleen er voor zorgen dat alle afdelingsinformatie juist en op de juiste media wordt gepresenteerd, maar ook samen met het bestuur en de afdelingsondersteuner kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Informatie komt op vele wijzen tot ons en hoe gaan we er voor zorgen dat die op de juiste wijze ook bij de mensen terecht komt? Als dit eenmaal goed is opgezet komt vanzelf de vraag hoe we het verder kunnen ontwikkelen met andere media.

Informatie

Informatie is te krijgen bij Sven Groot (afdelingsondersteuner@nttb-west.nl) of Martijn Haalman (secretaris@nttb-west.nl). Als je graag gebeld wordt, mail ons dan je telefoonnummer.

Wil je de tekst later nog eens rustig nalezen, dan kun je hem hier downloaden.