03 mei 2018

Aankondiging: Gratis Table Stars Trainers workshop in West op 6 juni in Rotterdam

De Tafeltennisbond is druk bezig met het uitbreiden en updaten van Table Stars. Een van die onderdelen is het aanbieden van een workshop Table Stars voor oudere jeugdleden, ouders van jeugdleden, verenigingsvrijwilligers, TT1-begeleiders of TT2/TT3 trainers. Leer in één avond alles over Table Stars en wordt een echte Table Stars trainer!

Wanneer:            Woensdag 6 juni 2018
Waar:                  TTV Alexandria ‘66
Adres:                 Tattisstraat 23-25, 3066 CE Rotterdam
Tijd:                     19.30 – 22.30 (19.15 inloop)

Inschrijven         Schrijf je hier in voor de workshop
Vragen over de Table Stars trainers workshop kunnen gesteld worden aan Sven Groot via groot@tafeltennis.nl.

Eerst dit even lezen!
Op de site van de Nederlandse Tafeltennisbond vind je een nieuwsbericht waarin uitgelegd staat wat de workshop inhoud, voor wie het geschikt is en hoe je het Table Stars trainerscertificaat kan bemachtigen. Klik op deze link voor het landelijke bericht over de Table Star trainers workshop.

Table Stars in afdeling West
Afdeling West heeft diverse mogelijkheden voor verenigingen die met Table Stars aan de slag willen gaan. Zo kent de afdeling een algemene stimuleringsregeling, verenigingen die Table Stars inzetten als wervingsactiviteit kunnen hiervoor subsidie aanvragen. Het vernieuwde Table Stars lespakket kan met korting aangeschaft worden, ook kun je het lespakket inclusief batjes en midi-tafels gratis lenen van afdeling West. Table Stars is dermate belangrijk voor de werving van jonge leden dat we binnen onze afdeling een expert op het gebied van Table Stars hebben. Alle vragen over Table Stars kun je dan ook kwijt aan Saskia Meijer (lid van de commissie verenigingsondersteuning). 

Alle mogelijkheden en voorwaarden omtrent subsidieregelingen in afdeling West staan hier vermeldt op de afdelingssite. Informatie over het lenen van materialen zoals het Table Stars lespakket, batjes/balletjes en midi-tafels lees je hier op de afdelingssite.