Kennisdeling

Kennisdelen en samenwerken wordt steeds belangrijker in de huidige samenleving. Door succesvolle projecten te delen, kunnen andere verenigingen profiteren van deze ervaring. Onder 'clubadvies' gaan wij hiervoor ruimte bieden.

Actieplan Slim Besturen in afdeling West
Het afdelingsbestuur West heeft de commissie CVO (verenigingsondersteuning) opdracht gegeven om een plan op te stellen dat leidt tot het versterken van de verenigingsbesturen en meer samenwerking(svormen) tussen verenigingen. Ook bevordert Afdeling West dat verenigingen meer gebruik maken van kennisdeling tussen elkaar.

Successen delen
Heeft u een handige werkwijze of een succesvol project waar anderen iets aan kunnen hebben? Laat het ons dan weten! Samen met u maken we hier een informatieve pagina op de website van. Zo bouwen we aan een waardevolle database met praktijkkennis. Neem contact op met Saskia Meijer, e-mail: meijer@nttb-west.nl

Handige tools voor bestuurders
Onder het kopje kennisdeling worden handige tools aangeboden die interessant zijn voor bestuurders. Denk aan informatie over het maken van een beleidsplan, vrijwilligersbeleid.