Selecteer een pagina

Landelijke competitie senioren

 

De administratie van de landelijke competitie bij de senioren vindt plaats via NAS, NTTB Administratie Systeem, en wordt georganiseerd door het bondsbureau van de NTTB. Correspondentie over de verenigingsgegevens kan via NAS. Verantwoordelijk voor de competitie is de Hoofdcompetitieleider (HCL) Sophie Dijkers.

Uitslagen invoeren in NAS

Alle verenigingen zijn verplicht om de gegevens van het wedstrijdformulier van de thuiswedstrijden uiterlijk zondag om 12:00 uur ‘s middags in NAS te verwerken. Het te laat inbrengen van het wedstrijdformulier wordt beboet per formulier. Aan de hand van de wedstrijdformulieren worden de gegevens geverifieerd en, indien correct, definitief. De standen en persoonlijke resultaten kunnen in NAS worden afgelezen. Mochten zich problemen voordoen dan kunt u contact opnemen met de competitieleider.

Competitieboek
Het competitieboek van het huidige competitieseizoen is onderaan deze pagina te vinden als download. De competitiebulletins worden gepubliceerd onder het menu-item Landelijke Competitie > Competitiebulletins.

Insturen wedstrijdformulieren
U dient de wedstrijdformulieren van de landelijke seniorencompetitie op te sturen naar:

Bondsbureau NTTB
Postbus 2650
3430 GB Nieuwegein

 


 

Relevante links