fbpx
Selecteer een pagina

Als NTTB zijn wij bezig om sociale veiligheid binnen de verenigingen meer onder de aandacht te brengen. Om die reden organiseren we een webinar voor Vertrouwenscontactpersonen. Deze wordt gehouden op maandag 4 maart van 20:00 tot 21:00 uur en recent hebben we de bij ons (via NAS) bekende Vertrouwenscontactpersonen hiervoor uitgenodigd.

In deze webinar, gehouden door onze integriteitsmanager Wouter Ypma en coördinator verenigingsontwikkeling Ineke de Graaf, zal de focus liggen op het ophalen van jullie vragen en wensen.

Ben je ook VCP van een NTTB-vereniging, maar heb je deze uitnodiging niet ontvangen? Dan ben je van harte welkom om je aan te melden.

Ben je bestuurslid van een vereniging die (nog) geen VCP in NAS geregistreerd heeft? Vraag dan aan je VCP om zich ook aan te melden voor deze webinar.

Het aanmeldformulier vind je via deze link. We nodigen je van harte uit om aan de interactieve sessie deel te nemen. Heb je vooraf vragen? Je kunt deze aangeven in het aanmeldformulier of direct contact met ons opnemen. Na aanmelding ontvang je van ons een week van tevoren de link naar de onlinevergadering.

We hopen op zoveel mogelijk deelnemers. Tot maandag 4 maart 20:00 uur!