fbpx
Selecteer een pagina

 

Financieel

 

Grote Clubactie

Iedere club kan extra geld goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de “Grote Clubactie” hun doelen gerealiseerd.

De Grote Clubactie start meestal eind september. Vanaf dat moment hebben verenigingen twee maanden om loten te verkopen. Loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Op de website van de “Grote Clubactie” (zie de link onderaan de pagina) staat precies beschreven hoe je als vereniging aan de slag kan met de “Grote Clubactie”.

Sponsorkliks

Voor iedereen die je club een warm hart toedraagt is het mogelijk om de club gratis te sponsoren, bijvoorbeeld ook vrienden en familie die zelf geen lid zijn. Wanneer iemand online iets wilt kopen ga je eerst naar www.sponsorkliks.com, je zoekt je club, je klikt op de winkel waar je wilt bestellen en het koopproces verloopt verder zoals normaal.

Jasper Zoet, penningmeester van TTV De Treffers​:
“…. Wij hebben ons aangemeld bij SponsorKliks naar aanleiding van een bericht op de website van de Nederlandse Tafeltennis Bond. In ruim 4 maanden tijd hebben wij 80 euro verdiend door de commissies op internetaankopen via de SponsorKliks-pagina van onze tafeltennisvereniging. SponsorKliks geeft een duidelijk overzicht van de verdiende commissies. Wij zijn blij dat we op deze manier wat extra’s voor de vereniging kunnen verdienen. SponsorKliks, bedankt hiervoor!”​

 


 

Relevante links