fbpx
Selecteer een pagina

 

DOELGROEPEN

Jeugd 6-12 jaar

Table Stars

De doelgroep jeugdleden 6 – 12 jaar is een belangrijke doelgroep voor verenigingen met een jeugdafdeling, de meeste jeugdleden starten immers in deze leeftijd met sporten. Om verenigingen te ondersteunen op het gebied van werven, opvangen en behouden van kinderen in deze leeftijdscategorie biedt de Tafeltennisbond verschillende producten en diensten aan.


Met behulp van het lesprogramma Table Stars kunnen verenigingen de hele cyclus werven, opvangen en behouden

Table Stars
Met behulp van het lesprogramma Table Stars kunnen verenigingen de hele cyclus werven, opvangen en behouden doorlopen. Voor iedere fase is er een product wat ingezet kan worden:

 

  1. TableStars@school Kennismakingsles(sen) onder schooltijd
  2. TableStars@theclub Kennismakingsles(sen) op de club
  3. TableStars Challenge Leertraject van pingponger tot beginnend competitie speler
  4. TableStars the Battle Landelijke finale van de basisscholenkampioenschappen tafeltennis

 

Wil je meer weten over Table Stars en de doelgroep 6 – 12 jaar? Lees dan hier verder of neem contact op met onze medewerker Sportparticipatie, jeugdsport: Sven Groot (e-mail groot@tafeltennis.nl of telefonisch 06 27 09 02 61).

Jeugd 12-18 jaar

Oudere jeugd

Tieners, pubers en oudere jeugdleden zijn van belang voor de continuïteit binnen de verenigingen. Deze jeugdleden zijn misschien wel de nieuwe trainers of bestuurders van de toekomst, maar hoe betrek en behoud je deze leden nou binnen de vereniging?

Table Stars challenge / trainen

Tafeltenniskamp

Iedere zomer organiseert de Nederlandse Tafeltennisbond voor jeugdspelers een vakantie- en trainingsweek om nooit te vergeten. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers zijn deelnemers de hele dag bezig met hun favoriete sport, Tafeltennis! Tijdens deze week staan er ook allerlei leuke buitenactiviteiten op het programma…

Tafeltennistraining krijgen, sportieve spellen spelen, vrienden maken rondom het kampvuur en gezellig samen overnachten in een prachtige accommodatie in het Limburgse land. Wie wil dat niet?

Lees alles over het NTTB Tafeltenniskamp hier, er zijn ook posters/flyers beschikbaar als download om op de vereniging op te hangen of uit te delen.     

Informatie over deze doelgroep op de website Alles over Sport

Jongvolwassenen 16-23 jaar
Oldstars tafeltennis (60+)
Para-Tafeltennis (aangepast sporten)
Bedrijfstafeltennis
Good Practice artikelen