fbpx
Selecteer een pagina

We zien een duidelijke toename van emailadressen in NAS, de afgelopen dagen zijn er bijna 300 toegevoegd. Daarmee worden deze leden in staat gesteld om het Spelregelbewijs te halen en later hebben ze hiermee toegang tot de NTTB App met o.a. de digitale ledenpas en het digitaal wedstrijdformulier. Ook is het aantal verenigingen met een geregistreerde arbitragecoördinator met bijna 50% gestegen.

Goed nieuws! Maar er is nog wel een lange weg te gaan. Op dit moment hebben we van iets minder dan 20.000 leden een emailadres geregistreerd. Van de 261 verenigingen met jeugdleden heeft nu 73 een (geregistreerde) arbitragecoördinator. Met een arbitragecoördinator hebben verenigingen de mogelijkheid om zelf te monitoren welke leden het spelregelbewijs hebben behaald. We hopen dat de goede lijn van de afgelopen week wordt voortgezet en we meer emailadressen en arbitragecoördinatoren in NAS zien verschijnen.

Het is overigens van belang om te weten dat er geen online koppeling is tussen NAS en Tafeltennismasterz. Het opvoeren van een emailadres in NAS leidt niet tot directe toegang tot TafeltennisMasterz. Wel laden we nu dagelijks de leden in, dus na een dag is de toegang gerealiseerd.

We zien ook dat seniorenleden hun spelregelbewijs halen en het nut ervan inzien: “Zoals een goed voorzitter betaamt wil ik voorop in de strijd en ben gisteravond aan de stof en oefenvragen begonnen (en zelfs na 40 jaar tafeltennis nog nieuwe dingen geleerd!)”

Tenslotte hebben we een FAQ toegevoegd aan de pagina over Tafeltennismasterz.