Sponsoren

Er zijn diverse bedrijven en instellingen die zich verbonden hebben aan de Tafeltennis Masters 2017. Iedere bedrijf draagt zijn steentje bij aan de realisatie van dit NTTB evenement.

 

De Leeuw Makelaardij

 
 

Rijnsburgerweg 100
2231 AG Rijnsburg
071 - 405 16 16 

Website: www.deleeuw.nl
Twitter: @DeLeeuw_Groep 

 

Over De Leeuw makelaardij, verzekeringen en hypotheken

Of het gaat om verzekeringen, hypotheken of de koop van uw nieuwe woning, bij De Leeuw kunt u rekenen op onafhankelijk en deskundig advies. Onze experts helpen u graag om de oplossing te vinden die het beste aansluit op uw situatie. Wij luisteren naar uw wensen en informeren u over kansen en gevaren. Zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

 
   

Topsport Leiden

 
   

JC de Rijpstraat 20
2315 WE Leiden
071 - 514 44 61

Website: www.topsportleiden.nl
Twitter: @Topsportleiden 

 
Over Topsport Leiden

Stichting Topsport Leiden (STL) is een organisatie die topsporters en  topsportclubs uit Leiden ondersteunt om hun topsport-ambities waar te maken, door facilitair, organisatorisch, promotioneel, met kennis en daar waar mogelijk financieel bij te staan. Daarbij legt STL verbindingen tussen verenigingen, bonden, onderwijsinstellingen en deskundigen of andere partijen die van nut kunnen zijn in de ontwikkeling van topsport. De directe of indirecte werving van structureel sponsorschap is eveneens een belangrijke pijler.

 

 

 

Pike Vastgoed

 
 

Janssoniuslaan 42
3528 AJ Utrecht
030 670 26 90 

Website: www.pikevastgoed.nl 

 

 

 

 

 

Oostwouder tank- en silobouw b.v.

 

 

Kanaalkade 74
1756 AD 't Zand
0224 - 59 2310 

Website: www.oostwouderbv.nl

 

Over Oostwouder tank- en silobouw b.v.

Oostwouder Tank-& Silobouw BV is een zelfstandig familiebedrijf dat inmiddels 40 jaar ervaring heeft in het bouwen van silo’s en opslagtanks. Vanaf 1990 is ons bedrijf gespecialiseerd in RVS gelaste opslagtanks.

Oostwouder Tank-& Silobouw BV is de uitvinder van het CoilBuilding Tankbouw systeem. Midden jaren ’80 bedacht, ontwikkelde, produceerde en patenteerde Oostwouder het CoilBuilding systeem en heeft daarmee een goede bekendheid verworven bij diverse grote ingenieursbureaus, de op-en overslagindustrie, de waterzuiveringsbedrijven en bij diverse industriële afnemers.

 

 

 

Ondernemersfonds Leiden

 
 
Stationsweg 26
2312 AV Leiden

Website: www.ondernemersfonds.nl 

 

Het Ondernemersfonds is bedoeld om de collectieve bestedingen van ondernemers in de gemeente Leiden te financieren. Door de collectieve aanpak wordt free-riders problematiek tegengegaan. Bovendien wordt met eigen geld de slagkracht van ondernemers vergroot: ondernemers kunnen zelf dingen mogelijk maken, zonder aan te hoeven kloppen bij gemeente.

Daarnaast stimuleert het fonds samenwerking tussen de verschillende ondernemers, organisaties en sectoren in Leiden. Door een heffing van 5,3% op de OZB niet-woningen dragen alle ondernemingen en organisaties in Leiden evenredig bij aan het fonds. Via de vereniging waar de ondernemers bij zijn aangesloten, kunnen aanvragen voor collectieve bestedingen worden gedaan.

 
   

Gemeente Leiden

 
 

Stadhuisplein 1
2311 EJ Leiden

Website: www.leiden.nl

 
   

 

Partners & sponsors

Partners
Sponsors
Oostwouder BV