Tafeltennis Business Club

Via de Tafeltennis Business Club wil de Nederlandse Tafeltennisbond bedrijven betrekken en verbinden aan het Nederlandse tafeltennis. De Tafeltennis Business Club biedt bedrijven die nu al bij de Tafeltennisbond of als sponsor bij de verenigingen zijn betrokken een extra platform. De deelnemende bedrijven kunnen in een sportieve ambiance netwerken.

Jaarlijkse activiteiten Business Club
Via een vast programma nodigt de Tafeltennisbond de leden van de Tafeltennis Business Club uit voor netwerkbijeenkomsten tijdens belangrijke evenementen van de Tafeltennisbond (de NK, de Masters, de Final Four, Finale Eredivisie) en andere belangrijke evenementen.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de Tafeltennis Business Club? Stuur dan een mail naar rijnbeek@tafeltennis.nl

 

Leden van de Tafeltennis Business Club
 
 
TIBHAR is, met een korte onderbreking, sinds 1995 de vaste partner van de Nederlandse Tafeltennisbond. De Duitse fabrikant van sportartikelen op het gebied van tafeltennis levert de Tafeltennisbond onder andere tafeltennistafels, kleding en diverse accessoires.
 
 

De Boer Maatwerk in interieur, ontwerpt en vervaardigt maatwerk interieur: van keukens tot livings, en van beursstands tot complete winkelinrichtingen. Een mooi interieur is een optelsom van materiaal, ontwerp en vakmanschap. De Boer brengt die drie samen. In de werkplaats in Gouda worden op ambachtelijke wijze meubels en inrichtingen voor bedrijven en particulieren vervaardigd.

 
    
 

Posno-Sport was 27 jaar medesponsor van de Nederlandse tafeltennisbond en nog steeds verkoopt zij exclusief de kleding van het Nederlands tafeltennisteam, staan ze op alle grote landelijke bondstoernooien met een verkoopstand en verzorgt Posno-Sport het materiaal (tafels, afzettingen, telblokken, etc.) voor alle landelijke toernooien. 

 
 

TTsport is de tafeltenniswinkel met de meeste kennis en ervaring. Eigenaar Michel de Boer, Nederlands kampioen 2010, is zelf een zeer ervaren nationale en internationale tafeltennisser en adviseert al 25 jaar de beste materialen.Naast deskundig advies over tafeltennismateriaal verzorgt TTsport ook tafeltennistrainingen en biedt coaching en begeleiding aan. 

TTsport draagt de tafeltennissport een warm hart toe. Sinds 2013 zijn zij de sponsor van Table Stars The Battle, het tafeltennistoernooi voor basisscholieren, waarvan de landelijke finale wordt gespeeld tijdens het NK tafeltennis in Zwolle.

 
 
Socios Sports is gespecialiseerd in de engagement van sportfans via sportgames en sportcontent. Socios Sports helpt de NTTB met de creatie van haar social media content en de engagement van haar fans via het platform https://www.contentstadium.com.