Informatie over landelijke finale

Op deze pagina vind je alle informatie over de landelijke finale van Table Stars the Battle, mocht je toch nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met groot@tafeltennis.nl 

Voor de opzet van de landelijke finale van Table Stars the Battle is gekozen voor een teamtoernooi. Deze opzet geeft echt het gevoel dat een team strijdt voor de eigen school. Het teamgevoel wordt hierdoor enorm gestimuleerd want alle punten die gescoord worden tellen mee voor het eindresultaat. Kinderen gaan elkaar extra aanmoedigen! In totaal is er plek voor 32 schoolteams, ieder team bestaat uit 4 of 5 spelers. De NTTB streeft ernaar dat alle deelnemers zo veel mogelijk wedstrijden spelen. Doel is dat kinderen kennismaken met de wedstrijdsport maar het karakter blijft vooral liggen op kennismaken: deelnemen is belangrijker dan winnen. We laten dan ook alle games die ze scoren meetellen. Het totaal aantal punten per team bepaalt de winnaars en wie door mogen naar de uiteindelijke finale van de dag.

Tijdens de finaledag is er ook nog voldoende tijd om tafeltennis te kijken in de topsporthal en wordt er een demonstratie gegeven door topspelers speciaal voor de deelnemers van the Battle. Daarnaast zijn er ook nog andere side-events, je kunt bijvoorbeeld meten hoe hard je kunt smashen, je kunt de ballenrobot uitdagen en er komt zelfs een clown langs die echt van alles kan met ballonnen. Met de prachtige accommodatie van sportcentrum Landstede is dit gegarandeerd een geweldige beleving voor alle deelnemers en meegereisde supporters. De prijsuitreiking van The Battle is gepland voordat de finale van de heren plaatsvindt zodat iedereen deze spannende wedstrijd om de Nederlandse titel vanaf de tribune kan meemaken.

Lees onderstaande documenten goed door! Er zijn enkele regels opgesteld voor het samenstellen van een schoolteam, afwijken hiervan is niet mogelijk.