Table Stars the Battle

Table Stars the Battle is een tafeltennistoernooi voor basisscholieren! Jaarlijks organiseren veel verenigingen een eigen basisscholenkampioenschap. De NTTB stimuleert verenigingen om dit onder de naam van Table Stars the Battle te doen.  De winnende school van deze lokale editie mag meedoen aan de landelijke finale van Table Stars the Battle en strijdt dan om de titel 'best tafeltennissende school van Nederland'.  De landelijke finale vindt altijd plaats tijdens de NK tafeltennis in Zwolle.

Table Stars the Battle, lokaal basisscholenkampioenschap
Het organiseren van een basisscholenkampioenschap is een goede manier om kinderen uit de omgeving kennis te laten maken met tafeltennis als wedstrijdsport. Ook levert het mooie promotie op voor zowel de tafeltennisvereniging als de tafeltennissport in het algemeen. De NTTB heeft een drietal toernooivormen ontwikkeld die gebruikt kunnen worden bij de organisatie van een lokaal basisscholenkampioenschap.

Table Stars the Battle, dé landelijke finale van het basisscholenkampioenschap
De NTTB organiseert elk jaar de landelijke finale van het basisscholenkampioenschap: Table Stars the Battle. Dit grootse evenement vindt plaats tijdens de NK tafeltennis in Zwolle (Sportcomplex Landstede). De winnende scholen van lokale edities mogen deelnemen aan deze finale. Deze scholen strijden dan tegen andere scholen afkomstig uit heel Nederland om de felbegeerde titel: 'best tafeltennissende school van Nederland'. Door de unieke combinatie tussen breedtesport en topsport is dit een fantastische beleving voor iedereen!

Evenement:         Landelijke finale Table Stars the Battle 2018
Wanneer:             Zondag 4 maart 2018
Waar:                   Zwolle, Landstede sportcentrum  (Hogeland 10, 8024 AZ ZWOLLE) 
Inschrijven:         Klik hier voor de link naar het inschrijfformulier

Plek reserveren: Indien je wel wilt deelnemen met een team maar nog niet alle gegevens zoals namen en shirtmaten hebt, stuur dan een e-mail naar groot@tafeltennis.nl en reserveer een plek voor de landelijke finale       

De eerste editie van Table Stars the Battle vond plaats op 3 maart 2013. Inmiddels zijn de tweede t/m vijfde editie ook tot een succes gebracht (bekijk HIER het verslag van 2017). De Tafeltennisbond hoopt ook volgend jaar weer veel kinderen, begeleiders en supporters terug te zien tijdens de zesde editie van Table Stars the Battle!

Vragen over Table Stars the Battle kunnen gesteld worden aan Sven Groot groot@tafeltennis.nl