Selecteer een pagina

Partners Tafeltenniskamp

TTV Red Stars

Tafeltennisvereniging Red Stars is onze gewaardeerde partner tijdens het tafeltenniskamp ‘Vrienden maken’. De vereniging zorgt voor vrijwilligers achter de bar, verhuurt haar zalen en tafels tegen een vriendenprijs, levert een toptrainer, en heeft voor ons ook de nodige contacten gelegd met de naburige voetbalvereniging en met de gemeente Venray. We hopen op een jarenlange, succesvolle samenwerking tussen de Nederlandse Tafeltennisbond en deze mooie Limburgse vereniging.

Posno Sport / Score 4 you

Eddy Posno hoefde niet lang na te denken toen hem gevraagd werd of zijn bedrijf sponsor wilde worden van het tafeltenniskamp Vrienden maken. Posno Sport was ook verbonden als sponsor bij het oude Jeugdsportkamp. We danken Posno Sport / Score 4 you voor het beschikbaar stellen van het welkomstpakket, het mooie t-shirt dat de kids meekrijgen, de outfit voor de begeleiders en de prachtige cadeaubon te besteden in zijn webwinkel of zaak in Weert. We hopen dat Posno Sport / Score 4 you jarenlang verbonden zal blijven als sponsor van het NTTB tafeltenniskamp.

Sport en sponsoren hand in hand

We zijn voortdurend op zoek naar sponsoren voor het leukste tafeltenniskamp van Nederland. Welke sponsor wil nu niet vrienden maken voor het leven? Interesse, meld je bij Sven Groot. Hij vertelt u graag de mogelijkheden.