TS clinic aanvragen

TS clinic aanvrage

De Tafeltennisbond ziet graag dat de Table Stars clinics door gecertificeerde lesgevers gegeven worden. De lessen van TableStars @school zijn prima te verzorgen door een gymdocent, CF of buursportcoach. Echter het is natuurlijk extra leuk als er een echte tafeltennistrainer voor de groep staat.

ACTIE: Vraag in 2018 nog een Table Stars clinic aan, geheel verzorgd door MJ-tafeltennis. Kosten: €100,- voor een hele dag! De Tafeltennisbond betaald de overige kosten, wees er snel bij want op = op. Klik hier voor meer info

Professional inhuren?
De Tafeltennisbond werkt samen met MJ-tafeltennis. Zij zijn dé specialist in het aanbieden van tafeltennisactiviteiten. Deze professionals maken van iedere les gegarandeerd een groot feest! Een groot voordeel is dat zij hun eigen materialen (ook de tafeltennistafels) meenemen. Er kan dus op elke locatie Table Stars les worden gegeven.

Naast MJ-tafeltennis heeft de Tafeltennisbond een netwerk van Table Stars trainers en andere professionals die graag Table Stars clinics voor u verzorgen. 

Vraag een clinic aan bij de Tafeltennisbond via groot@tafeltennis.nl.