TableStars@theclub

TableStars @The Club is het tweede instapmoment in de leerlijn Table Stars. Het is ook een vervolg op de @school lessenreeks. Idealiter maken kinderen op school kennis met tafeltennis, maar het is natuurlijk zonde als het daarbij blijft. Het is belangrijk dat kinderen (blijven) sporten en een verenigingslidmaatschap bevordert dit. Daarom heeft de Tafeltennisbond TableStars @The club ontwikkeld.

De lessen van TableStars @the club zijn bedoeld om een brug te slaan tussen de lessen op de basisschool en de ‘echte training’ op de club. Verenigingen voorkomen zo dat kinderen na een of meerdere lessen op school direct tijdens een training op de club achter de tafel moeten gaan staan. Niet alleen is dit voor jonge kinderen nog best lastig is, ook verkleint een vereniging op deze manier de overgang tussen TableStars @school en een ‘echte training’.

De opzet van TableStars @the club is nagenoeg hetzelfde als TableStars @school: kinderen maken op een speelse manier kennis met tafeltennis. De oefeningen zijn echter uitdagender en meer tafeltennis specifiek.

Table Stars lesmap
In de Table Stars lesmap wordt uitgelegd hoe je Table Stars kunt geven. Je vind hier onder andere in terug: informatie over tafeltennis, uitleg over de vervolglessen @the_club, handige kant- en klare leskaarten, tips voor de vervolglessen en nog veel meer! Clubs met jeugd ontvangen de lesmap gratis van de Tafeltennisbond, als je nog geen lesmap ontvangen hebt kun je contact opnemen met de tablestars@tafeltennis.nl

Aan de slag met @theclub
Iedere gecertificeerde lesgever kan de vervolglessen van @theclub geven. Je hebt hiervoor het Table Stars lespakket en de Table Stars lesmap nodig. Deze kunnen aangeschaft worden via de NTTB webshop.

Contact
Heb je vragen over Table Stars? Neem dan contact op met tablestars@tafeltenis.nl