Table Stars lesmap en leskaarten

De Nederlandse Tafeltennisbond heeft een lesmap ontwikkeld waarin duidelijk uitgelegd wordt wat Table Stars is en hoe de hele leerlijn in elkaar steekt. Ook is de lesmap voorzien van kant- en klare leskaarten waarop de Table Stars oefeningen beschreven staan.

De lesmap is zowel voor scholen als verenigingen interessant en een must have als je met Table Stars aan de slag wilt gaan. Alles over Table Stars lees je terug in de lesmap, ook vind je er informatie over de sport tafeltennis, gouden tips en succesvolle voorbeelden.

Leskaarten
Alle Table Stars oefeningen zijn ondergebracht in speciale leskaarten, gericht op de lesgever. Er wordt onderscheid gemaakt tussen leskaarten voor groep 3/4, 5/6 en 7/8. Iedere oefening is beschreven op een leskaart. De voorkant van de leskaart bevat het doel van de oefening, hoe je de oefening kunt uitvoeren, welke materialen je nodig hebt en welke varianten er nog meer mogelijk zijn. Op de achterkant van de leskaart bevinden zich de elementen Loopt ‘t, Lukt ‘t, Leeft ’t en Later. Hier vind je een voorbeeld van zo’n leskaart.

Bestel de Table Stars lesmap
Wil je aan de slag met Table Stars en de hierbij behorende leskaarten ontvangen? Bestel dan dan Table Stars lesmap in de NTTB webhop. De lesmap is inclusief alle Table Stars leskaarten!