Verkoop en verhuur

Wil je gaan tafeltennissen en heb je materialen nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op de pagina verkoop en verhuur vind je alle producten en diensten die de Tafeltennisbond aanbiedt.

Batjes & balletjes
Om te kunnen tafeltennissen heb je in ieder geval batjes en balletjes nodig. Via de NTTB kun je deze voor een prima prijs aanschaffen. We hebben zelfs batjes met een kleiner handvat, ideaal voor basisscholieren!

Table Stars lesmap & leskaarten
In de Table Stars lesmap staat duidelijk uitgelegd wat Table Stars is en hoe je de fijnstemotoriekmethode kan aanbieden. In de lesmap zitten bovendien de Table Stars leskaarten.

Table Stars lespakket
Een must have als je met Table Stars aan de slag gaat, in het lespakket zitten materialen die nodig zijn voor het geven van de lessen.

Table Stars diploma's en stickers
Vooral kinderen in groep 3 en 4 stimuleer je echt met een gaaf Table Starsdiploma. Voor kinderen is belonen belangrijk. Zorg dat de beloning eenvoudig behaald kan worden, maar geef het ook niet cadeau!

Snelheidsmeter / Ipong tafels
Wil je iets unieks? Huur dan eens de snelheidsmeter of koop een gave iPONG tafel! De snelheidsmeter is te huur via info@tafeltennis.nl, kijk voor meer informatie over ipong op www.ipong.nl