Aanbod voor basisscholen

Tafeltennis is een diverse sport, het aanbod is derhalve ook heel divers. Wat is nu een geschikte vorm voor welke leeftijd en welke producten of diensten biedt de Tafeltennisbond daarbij ter ondersteuning aan?

Aanbod TableStars @school, groep 3 t/m 6 (en 7/8)
Leuke gymlessen voor op school, de oefeningen van @school zijn geschikt voor met name kinderen t/m groep 6. Voor kinderen uit groep 7 of 8 zijn de moeilijkste oefeningen ook geschikt, een lesgever kan de oefeningen uiteraard ook methodisch moeilijker maken.

Aanbod Table Stars the Battle, hét tafeltennis kampioenschap voor basisscholieren
Iedereen kan een tafeltennistoernooi organiseren, op deze website vind je meerdere toernooivormen geschikt voor groep 3/4, 5/6 en 7/8. Er is ook een landelijke finale van het basisscholenkampioenschap, jaarlijks strijden hier 32 schoolteams afkomstig vanuit heel Nederland om de titel ''Best tafeltennissende basisschool'' van Nederland.

Aanbod Table Heroes
Lesstof voor kinderen met een verstandelijke beperking, zie speciaal onderwijs.

'Rondje om de tafel' vormen
Populaire renvorm van tafeltennis, waarbij meerdere spelers aan tafel staan en om en om de bal slaan totdat er 2 spelers over zijn. Op deze website vind je diverse vormen van ''rondje om de tafel''. Óók vormen voor kinderen uit groep 3/4.

Competitie
Leden van verenigingen mogen uitkomen in de competitie die de tafeltennisbond organiseert. Er is een competitie voor elke leeftijd en voor elk niveau. De tafeltennisvereniging helpt je graag op weg op zoek naar de competitie die bij jou past! Meer info over de competitie op www.nttb.nl.

Toernooien
De tafeltennisbond organiseert diverse toernooien voor alle leeftijden. Meestal moet je lid zijn van een tafeltennisvereniging of van de tafeltennisbond, maar er zijn ook open toernooien, zoals bijvoorbeeld Table Stars the Battle. Meer info over toernooien op www.nttb.nl.