fbpx
Selecteer een pagina

Inschrijfformulier NTTB tafeltenniskamp 2022

 

 

VOL: Het maximale deelnemersaantal is bereikt, wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor de wachtlijst? Vul dan het inschrijfformulier in, er wordt contact opgenomen. Inschrijfgeld hoeft pas overgemaakt te worden na bevestiging van deelname. Neem voor vragen contact op met tafeltenniskamp@tafeltennis.nl

Welkom op het inschrijfformulier van het leukste Tafeltenniskamp van komende zomer! Vul de vragenlijst zo volledig mogelijk in, neem voor vragen over het kamp of dit formulier contact op met via tafeltenniskamp@tafeltennis.nl. Vergeet niet onderaan op verzenden te klikken.

Betaling
Wij verzoeken u vriendelijk het inschrijfgeld á €315,- binnen 14 dagen na inschrijving over te maken aan de Nederlandse Tafeltennisbond: IBAN nummer: NL90INGB0000268545 onder vermelding van inschrijfgeld NTTB Tafeltenniskamp 2022 en naam deelnemende kind. Let op, uw kind is pas officieel ingeschreven zodra het inschrijfgeld is overgemaakt.

Covid-19 en annulering
Vanwege Covid-19 hebben we de afspraak staan dat eenieder het inschrijfgeld volledig terugkrijgt indien het kamp door de overheidsbeperkingen niet georganiseerd mag worden. Ook geven we iedereen de mogelijkheid om tot 1 juni 2022 te annuleren waarbij u het inschrijfgeld volledig terugkrijgt mocht u besluiten toch niet te willen deelnemen.

 

Geslacht

Is uw zoon of dochter lid van de NTTB?

In welke afdeling bevindt de vereniging zich?

Speelt uw zoon/dochter competitie

Alle deelnemers ontvangen een gaaf kampshirt! Wat is de shirtmaat van uw zoon/dochter?

Heeft uw zoon/dochter een zwemdiploma?

Hoe bent u te weten gekomen dat de Nederlandse Tafeltennisbond een landelijk Tafeltenniskamp organiseert?

Gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden? Zie onder.