fbpx
Selecteer een pagina

Inschrijfformulier NTTB tafeltenniskamp 2021 Ysselsteyn / Venray

U bent beland op het inschrijfformulier voor het NTTB Tafeltenniskamp 2021. Vult u alstublieft de gevraagde gegevens zo nauwkeurig mogelijk in, zeker wanneer er (medische) bijzonderheden zijn waarvan de kampbegeleiding op de hoogte dient te zijn. Het tafeltenniskamp vindt plaats van maandag 2 augustus t/m zaterdag 7 augustus 2021. Inschrijven is mogelijk tot 1 juli 2021 of totdat het maximum aantal deelnemers van 64 is bereikt. Na inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging van de inschrijving.

Betalingsgegevens
Het inschrijfgeld dient te worden overgemaakt aan de Nederlandse Tafeltennisbond: IBAN nummer: NL90INGB0000268545 onder vermelding van inschrijfgeld NTTB tafeltenniskamp 2021 en naam deelnemende kind.

Vragen/contact
Indien u vragen heeft over het tafeltenniskamp dan kunt u die per e-mail stellen aan tafeltenniskamp@tafeltennis.nl

Geslacht

Is uw zoon of dochter lid van de NTTB?

In welke afdeling bevindt de vereniging zich?

Speelt uw zoon/dochter competitie

Alle deelnemers ontvangen een gaaf kampshirt! Wat is de shirtmaat van uw zoon/dochter?

Heeft uw zoon/dochter een zwemdiploma?

Wilt uw kind gebruik maken van de eigen fiets of van een huurfiets? (Tijdens de kampweek fietsen de deelnemers op en neer tussen de slaapvertrekken en de tafeltennisaccommodatie. Het is echter mogelijk dat de kamporganisatie dit jaar besluit om het vervoer anders te regelen (auto/bus), in dit geval vervalt de €10,- kortingsregeling en is het meebrengen van een eigen fiets niet nodig. Dit wordt tijdig gecommuniceerd naar u.)

Hoe bent u te weten gekomen dat de Nederlandse Tafeltennisbond een landelijk Tafeltenniskamp organiseert?

Gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden? Zie onder.