Parasportcommissie

De parasportcommissie is in 2017 in het leven geroepen om de parasport in onze afdeling te ondersteunen en promoten. Zo zal er gekeken worden naar het uitbreiden van de competitie voor parasporters en zullen er waar mogelijk toernooien georganiseerd gaan worden.

Op zaterdag 7 juli 2018 is voor de eerste keer een aparte afdelingskampioneschappen voor parasporters georganiseerd in Deventer, bij Swift. Het was een zeer geslaagde dag met ca. 30 deelnemers.

In 2019 wil men een ranglijsttoernooi gaan organiseren, uiteraard naast de 2e AK, en de competitie voor G-spelers verder uitbreiden.

De spelregels voor para-tafeltennis zijn te vinden op de website van de NTTB: 

https://www.nttb.nl/speel-tafeltennis/aangepast-sporten/wedstrijdaanbod/spelregels-paratafeltennis

 

De commissie
De commissie bestaat uit 3 leden die worden ondersteund door de afdelingsondersteuner en een lid van het afdelingsbestuur. 

Voorzitter
Ellen Otten
06-12646355
parasport@nttb-oost.nl

Secretaris en contactpersoon verstandelijk gehandicapten
Norbert Brockhuis
06-34212416
nobro@home.nl

Contactpersoon lichamelijk gehandicapten
Andries Orré
055-5410671
a.orre@chello.nl

Vacante positie
Er worden nog 1 of meer commissieleden gezocht om de bestaande commissie te ondersteunen. Gegadigden voor deze commissie kunnen zich melden bij het afdelingsbestuur of de voorzitter van de commissie via parasport@nttb-oost.nl.

 

RTC Deventer
In Deventer is men momenteel bezig om te kijken of een Regionaal Trainingscentrum (RTC) speciaal voor parasporters opgezet kan worden. De contactpersoon voor deze RTC wordt tezijnertijd bekend gemaakt.