25 september 2019

Table Stars Challenge op 9 oktober 2019

Beste verenigingsfunctionaris,

 

Onlangs heeft de landelijke Tafeltennisbond het lesprogramma Table Stars Challenge gelanceerd. Graag nodigen we geïnteresseerden uit om deel te nemen aan de workshop ‘Table Stars Challenge’. Deze workshop wordt gratis aangeboden door de Tafeltennisbond en vindt plaats op woensdag 9 oktober  bij TTV De Brug in Apeldoorn.

 

Table Stars Challenge
Table Stars Challenge richt zich op de kinderen die recent lid zijn geworden van de tafeltennisvereniging en heeft als doel de kinderen spelenderwijs de basisfacetten van de tafeltennissport aan te leren, zodat ze klaar zijn voor de (starters)competitie. Met Challenge leren de kinderen de basistechnieken tafeltennis aan, ze leren de spelregels kennen en ze leren hoe je een wedstrijd kunt spelen én tellen.

 

Voor wie

De workshop is geschikt voor trainers met én zonder trainersdiploma. Tijdens deze workshop leren de trainers hoe ze Challenge kunnen inzetten in de praktijk en ontvangen ze tips & trics over het training geven aan de doelgroep jeugd 6 – 12 jaar. Voor de gediplomeerde trainers telt de deelname aan de workshop mee voor hun licentiebehoud.

 

Inschrijven
Schrijf je in via
https://www.nttb.nl/node/33554

Inschrijven kan nog tot 2 oktober 2019.

Wanneer:         Woensdag 9 oktober 2019
Locatie:            TTV De Brug

Adres:              Zilverschoon 108, 7322 GK Apeldoorn
Tijd:                 19.30 – 22.00 (19.15 inloop)

Kosten:            gratis

Voor vragen kunt u contact opnemen met Sven Groot via groot@tafeltennis.nl.