03 maart 2017

Zaterdag 17 juni de Special Olympics Stad Spelen Groningen 2017

De Brug provincie Groningen is de organisatie voor sport en bewegen voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de provincie Groningen en Noord-Drenthe. Zoals jullie wellicht weten spelen ook bij sporthal de Brug in Groningen een clubje mensen met 'verstandelijke beperking' elke veertien dagen in de sporthal tafeltennis op dinsdag.

In de stad Groningen, op het Willem Alexander Sportcentrum, Sportcentrum RUG & HG (ACLO Zernike Complex) en in zwembad De Parrel etc, worden op zaterdag 17 juni de Special Olympics Stad Spelen Groningen 2017 georganiseerd.

Het bijzondere aan de Special Olympics evenementen is dat sporters op hun eigen niveau kunnen deelnemen tegen gelijkwaardige sporters. Deze dag gaan ruim 550 sporters met een verstandelijke beperking  in wedstrijdverband deelnemen aan diverse sporten, waaronder tafeltennis.

Ik ben als begeleider/trainer van de groep die in sporthal de Brug speelt, betrokken bij de organisatie voor het tafeltennis en we zoeken nog een aantal vrijwilligers die willen helpen als scheidsrechter bij het tafeltennissen.

Kennis van de spelregels is niet noodzakelijk maar natuurlijk wel handig.
Het wordt naar het toernooi toe en bij de start van het toernooi (scheidsrechters bijeenkomst) sowieso besproken.

Als je zin/tijd hebt om de zaterdagochtend, of -middag of de hele dag scheidsrechter te zijn of als je meer informatie wilt kun je contact opnemen met ondergetekende.

Hopelijk vind je het leuk om als vrijwilliger deze dag voor de deelnemers een succes te maken.

Feike Tuinhof
begeleider tafeltennis Sporthal De Brug Groningen.
tel: 06 51502405 email: ttvdebruggroningen@gmail.com