22 november 2015

Vereniging Van Tafeltennistrainers bijscholing

Zijn er onder jullie misschien nog trainers die met mij mee willen naar de VVTT-bijscholing? VVTT staat voor Vereniging Van Tafeltennistrainers. Zondag 29 november wordt in Gouda van 10.00 tot 17.00 uur actief stilgestaan bij:

* Ledenwerving met MJ Tafeltennis: wat is nou leuke oefenstof als je jonge kinderen met plezier wilt laten tafeltennissen? Theorie en praktijk.
https://www.youtube.com/watch?v=1hwDtGfrQqQ

* Individuele training met Koen Hageraats: hoe heeft hij jaren van individuele training ervaren? Verschil met Papendal?https://www.youtube.com/watch?v=4CNzDIYN9sE

Meer informatie vind je hier: http://www.vvtt.nl/tb-ledenwerving/ --

De deelname kost 60 euro voor niet-leden en 40 euro voor leden. Dat is best wat. Je zou je vereniging om (een) ondersteuning kunnen vragen. Zij zijn, hoop ik, net zo gebaat bij trainers die hun vak uitdiepen. Juist ook als het om ledenwerving gaat. Goed om daarbij te weten: de VVTT heeft geen winstoogmerk.

Je kunt er ook voor kiezen om je als lid aan te melden: je betaalt dan 40 euro voor de bijscholing en de contributie voor 2016 (75 euro). Voor 2015 hoef je dan dus niets meer te betalen. En, ben je net geslaagd voor TT2 of TT3, dan krijg je 50% korting op het jaarlidmaatschap (2016, dus).

Jullie kunnen, als je dat wilt, gratis met mij meerijden. Desnoods huur ik een busje. Ik hoor het wel als je daarvoor belangstelling hebt. We maken er een leuk dagje van met z'n allen. Zou toch erg mooi zijn: een groep uit Noord die de boel onveilig maakt! :-)

Meer informatie en aanmelden: 
http://www.vvtt.nl/tb-ledenwerving/.

Geldt mee voor licentiebehoud (als je trainersdiploma hebt).

Of bel/e-mail mij even (06-20632373).

Groetjes,

Thomas Groenevelt