04 februari 2016

Verbeterde locatie driedaags trainingskamp Anne Vlieg

MANTGUM - Er is een betere speellocatie gevonden voor de tweede editie van het driedaagse trainingskamp onder leiding van Anne Vlieg, op 18, 19 en 20 augustus dit jaar. De hoge sportzaal van MFC De Tysker in het vlakbij gelegen Easterwierrum, met een mooie volleybalvloer van hout, is de nieuwe locatie.

Let op: Limited Edition!

Er kunnen net als in Mantgum vijf tafeltennistafels staan oftewel er mogen maximaal tien tafeltennissers meedoen aan deze Limited Edition. "Meer deelnemers wil ik ook niet, want op deze manier kan ik elke tafeltennisser volop individuele aandacht geven", zegt oud-international en eredivisietrainer Anne Vlieg enthousiast. "Het is me vorig jaar erg goed bevallen om het zo te doen."

Net als vorig jaar staat het trainingskamp weer open voor tafeltennissers van elk niveau en van elke leeftijd. Iedereen met een open en nieuwsgierige blik die graag zijn of haar techniek of tactiek wil verbeteren is van harte welkom! Uit Friesland én de rest van de tafeltenniswereld natuurlijk. Campings en Bed & Breakfasts zijn er voldoende in de regio.

Meedoen kost 80 euro per persoon en voor 20 euro per persoon krijg je er ook nog eens drie dagen lang een compleet verzorgde lunch bij. Eigen eten en drinken meenemen mag natuurlijk ook altijd.

Meld je aan op tafeltennismantgum@gmail.com of via 058-2894432. Ook voor meer informatie kun je daar terecht. Graag tot ziens