21 maart 2018

Veel plezier bij twee edities van Table Stars toernooientoer in Dedemsvaart en Groningen!

Zaterdag 17 maart waren ook de Table Stars in de afdeling weer op pad: deze dag waren Dedemsvaart en Groningen het strijdtoneel waar menig jeugdlid de strijd aanging met elkaar.

Het doel van deze TS Toernooientoer is het creëren van een extra mogelijkheid om wedstrijden te spelen. Het toernooi voor de starters is daarnaast ook toegankelijk voor beginners, zij kunnen alvast ‘proeven’ aan het spelen van echte wedstrijden.

In Dedemsvaart begon de dag om 09.30 uur met een woord van welkom aan 13 spelers uit Hoogeveen, Coevorden, Harkstede, Emmen en Dedemsvaart. Een uitgebreid verslag en foto’s zijn te vinden via https://www.facebook.com/ttv.dedemsvaart/

Aan het begin van de middag begonnen bij GTTC in Groningen de eerste wedstrijden bij het toernooi voor de deelnemers van de TS Topcompetitie. Veel plezier en positieve geluiden waren de ingrediënten voor het toernooi de 12 deelnemers die uit Oudega, Harkstede, Buitenpost, Drachten en Groningen kwamen.

De Table Stars toernooientoer wordt dit voorjaar afgesloten op zaterdag 21 april in Oudega (TS Topcompetitie) en Buitenpost (TS Starterscompetitie en beginners. Aan alle clubs uit de afdeling wordt de informatie toegestuurd welke óók als evenement terug te vinden is via de Facebookpagina van de afdeling: https://www.facebook.com/NTTBNoord/


De foto's zijn  gemaakt door Henk Mannes (groepsfoto en overzicht) en Matthias Dul (prijsuitreiking)