09 augustus 2015

Trainingskamp MTV’14 in Mantgum

Ondanks de warme dagen is het een super geslaagd driedaags trainingskamp geworden, onder leiding van Anne Vlieg. In de speelzaal van MFC Wjukken in Mantgum werden temperaturen van 31 graden gemeten en toch bleven de batjes goed droog. Het blijkt een goed geïsoleerde locatie te zijn. Met alle ramen en deuren open bleek het ook nog wel lekker door te waaien. De kleedkamers in de kelder van het gebouw en het bijbehorende halletje zorgden voor een heerlijk koele pauzeplek.

En het allerbelangrijkste: de deelnemers vonden de trainingen van Anne Vlieg inhoudelijk super interessant en gezellig bovendien en de catering ook nog eens geslaagd. Oftewel, volgend jaar gaan we absoluut weer zo’n trainingskamp geven! De meesten hebben zich alweer aangemeld! We gaan zo snel mogelijk de datum vaststellen en dat wereldkundig maken zodat alle tafeltennisliefhebbers hun agenda erop kunnen afstemmen.

Hierbij enkele foto’s:

IMG_7468 IMG_7474 IMG_7496 IMG_7499 IMG_7514

Individuele meerballentraining door Anne Vlieg

Overzichtsfoto’s van het driedaagse tafeltennistrainingskamp door Anne Vlieg in de zaal van MTV’14 in Mantgum, in augustus 2015.