15 oktober 2015

trainingsavond Anne Vlieg

Reageer snel: nog slechts drie plaatsen vrij voor trainingsavond Anne Vlieg

Bij de eerste van vier trainingsavonden door oud-international Anne Vlieg bij de Mantgumer tafeltennisvereniging is nog maar plaats voor drie tafeltennissers! Die eerste trainingsavond van dit seizoen is aanstaande woensdag 21 oktober, van 20.00 tot 22.00 uur. Voor de totale cyclus van vier trainingen hebben zich inmiddels zeven tafeltennissers van verschillende Friese verenigingen aangemeld. Wil je nog meedoen, meld je dan nu aan!

In MFC Wjukken kunnen maximaal vijf wedstrijdtafels staan, dus kunnen er maximaal tien tafeltennissers die avonden profiteren van de kennis en kunde van de oud-international die tevens trainer van eredivisieclub Klimaatgroep Stars uit Middelstum is. De trainingsavonden zijn ruim van opzet, zodat er tijdens die twee uur training ook voldoende ruimte is om aan Anne Vlieg vragen te stellen over onder andere technische en tactische tips en materiaalkeuze. Iedereen komt met zijn of haar spel ruimschoots aan bod. Anne neemt ruimschoots de tijd voor iedereen. Persoonlijke aandacht gegarandeerd. De kosten bedragen 12,50 euro per persoon per keer.

Dus heb je altijd al eens met een tafeltennisinternational van gedachten willen wisselen over het verbeteren van onderdelen van je spel? Grijp dan nu je kans! Meld je aan op tafeltennismantgum@gmail.com.

Zet alvast in je agenda: de volgende trainingsavonden zijn op 9 december 2015, 27 januari 2016 en 9 maart 2016. Ook daar geldt dat er nog maar drie plekken vrij zijn. Doen!