04 april 2016

Toernooien en tafeltennis overdag bij TTV Vinkhuizen

De komende maanden kan er volop worden getafeltennist bij de TTV Vinkhuizen. Zo staan er, naast de vaste activiteiten, twee nieuwe projecten op punt van beginnen.
Allereerst start aanstaande vrijdag 8 april de 'instuif tafeltennis'.  Deze activiteit is gericht op ouderen, die in een gezellige en ontspannen sfeer op een gezonde en verantwoorde manier willen bewegen.  Elke vrijdag is er de mogelijkheid van 14.30 uur t/m 16.00 uur een balletje te slaan in de gymzaal aan de goudlaan 5 in Vinkhuizen. Er is zowel ruimte voor recreanten als enige gevorderde spelers. Er worden aan het begin oefeningen gedaan voor wie het spel beter wil leren, daarna is er tijd voor een kopje koffie of thee, en er wordt afgesloten met vrijspelen. De kosten bedragen 3 euro per persoon per keer en dit is inclusief het kopje koffie of thee met een versnapering.

De tweede nieuwigheid is een toernooienreeks, die samen met Mankracht Groningen wordt georganiseerd. Mankracht Groningen is een netwerkorganisatie voor alle mannen in Groningen van jong tot oud, van alleenstaand tot vader, studerend, werkend of werkzoekend en van iedere culturele afkomst. Zij organiseren activiteiten op het gebied van ondernemen, sport en gezondheid, vrije tijd, opvoeden en werk.
Op zaterdag 16 april, 14 mei en 11 juni houden we samen met hen een toernooi voor vaders en hun kinderen. De toernooien beginnen om 14.00 uur en duren tot 17.00 uur. De kosten bedragen 2 euro voor volwassenen en 0,50 voor jeugd.
Er is zowel een toernooi voor volwassenen als voor jeugd vanaf 10 jaar. Ook is er voor de jongste jeugd vanaf 6 jaar een spelletjescircuit.
Je kunt je voor elk toernooi afzonderlijk opgeven bij gertjanhuiskes@online.nl