22 januari 2017

Tablestars jeugdcompetitie voorjaar 2017

De speeldata voor de Table Stars jeugdcompetitie zijn bekend! Deze competitie bestaat uit de Table Stars topcompetitie en de Table Stars starterscompetitie.

De speeldata van deze competitie zijn:
Zaterdag 28 januari: Startdag in Assen van 13.30-16.30 uur.
Zaterdag 4 februari: eerste ronde.
Zaterdag 18 februari: tweede ronde
Zaterdag 11 maart: derde ronde
Zaterdag 25 maart: vierde ronde
Zaterdag 8 april: vijfde ronde
Zaterdag 22 april: Afsluitende dag in Harkstede (tijd volgt)

Wat betreft de startdag het volgende: Er is een mooi, gevarieerd programma samengesteld waaraan iedereen individueel kan meedoen. Van alle deelnemende clubs wordt verwacht dat er een begeleider meekomt om te assisteren bij de onderdelen van het circuit en om het Tablestars lespakket in ontvangst te nemen. Ook leert de jeugd op deze dag hoe je bijvoorbeeld het wedstrijdformulier moet invullen. De dag begint om 13.30 uur en is om 16.30 uur afgelopen.
Plaats is sporthal De Spreng, vredeveldseweg 57, 9404 CC Assen, tel. 06-41028236

Verder de vraag aan de deelnemende clubs om goed naar het schema te kijken van de Tablestars competitierondes en bij de competitieleider GJ Huiskes aan te geven op welke data of datum u het liefst een thuiswedstrijd wilt organiseren. Op 4 of 18 februari, op 11 of 25 maart of op 8 april?

De indeling en het programma van de TS jeugdcompetitie, dus van zowel de starterscompetitie als de topcompetitie,  wordt in de loop van deze week naar iedereen toegestuurd.

Tenslotte wordt er naarstig gezocht naar een opvolger om deze competitie in goede banen te leiden. Aan het einde van dit seizoen stopt de huidige competitieleider. Wanneer u interesse heeft of iemand kent stuur dan een bericht naar gertjanhuiskes@online.nl of hussels@home.nl .