29 augustus 2016

Opgave nieuwe TableStars jeugdcompetitie

Met 8 teams in Groningen/Drenthe en 6 teams in Friesland was de Tablestars jeugdcompetitie vorig seizoen een heerlijke competitie. Door een mooie mix van gezelligheid, waarbij alle deelnemende teams tegelijk hun wedstrijden in dezelfde zaal spelen, plezier en beleving wordt deze competitie zeer gewaardeerd bij alle deelnemers, clubs en, niet het minst belangrijk, de ouders.

De opzet van deze competitie is bij veel mensen inmiddels bekend. Er wordt op 5 zaterdagen gespeeld in duoteams van beginnende tafeltennisjeugd. Per zaterdagen speelt een team 2 wedstrijden die in totaal circa 3 uur in beslag nemen. De teams bestaan per wedstrijd uit 2 personen waarbij een derde mag dubbelen. Indien mogelijk worden er poules van 6 teams gemaakt en worden de wedstrijden zoveel mogelijk verdeeld over de deelnemende verenigingen. Clubs mogen vanzelfsprekend meerdere teams opgeven.  Bijkomend mooi detail is dat de jeugd geen competitietoeslag betaalt. Een jeugdlid hoeft alleen maar geregistreerd te staan als lid in NAS om mee te mogen doen.

De zaterdagen waarop de 5 ronden gepland staan zijn: zaterdag 24 september, zaterdag 8 oktober, zaterdag 29 oktober, zaterdag 12 november en zaterdag 26 november.

De opgave van de teams kan tot en met zaterdag  17 september 2016.

Dit kan in NAS, onder 'duocompetitie jeugd najaar 2016'.

Mocht uw club slechts één speler hebben, laat dit dan de competitieleider weten of zoek contact met een andere club om een team te vormen.. Vaak kan deze speler nog worden ingepast, zodat ook hij of zij een leuk tafeltennisseizoen kan beleven!

Alle clubs met jeugdleden worden ook middels een brief van deze informatie op de hoogte gesteld.

Met vriendelijke groeten,

Team Tablestars jeugdcompetitie NTTB afdeling Noord

Friesland:                    Richard Klein,richard197034@gmail.com        tel 0515-469840
Groningen/Drenthe:   Gert Jan Huiskes gertjanhuiskes@online.nl     tel 06 – 2414 9856