13 januari 2016

Minicompetitie wordt Tablestars jeugdcompetitie

Een nieuwe naam voor een inmiddels beproefd recept: met zoveel mogelijk jonge en beginnende spelers en speelsters in één zaal wedstrijden spelen. Plezier hebben in het tafeltennis staat daarbij centraal zodat er met z' n allen een sportieve en gezellige middag wordt beleefd.

Het is ook weer komend voorjaar de bedoeling dat zoveel mogelijk beginnende spelers en teams hieraan meedoen. De spelers hoeven hiervoor niet competitiegerechtigd te zijn, maar moeten vanzelfsprekend wel geregistreerd staan. Je kunt per vereniging één of meerdere teams opgeven. Dat kan in NAS onder 'Duocompetitie S+J vj 2016'. Opgeven kan tot vrijdag 5 februari.

Mocht u bij uw club maar 1 speler hebben neem dan contact op met de competitieleider. Meestal kan een speler worden ingepast in een ander team, zodat hij of zij ook een mooi tafeltennisseizoen kan beleven!

Er zijn vijf rondes met wedstrijden gepland op de volgende data:

zaterdag 13 februari:              ronde 1
zaterdag 27 februari:              ronde 2
zaterdag 19 maart:                 ronde 3
zaterdag 9 april:                     ronde 4
zaterdag 23 april:                   ronde 5

Voor meer informatie: kijk in de brief die naar uw vereniging is gestuurd of mail naar de betreffende competitieleiders Richard Klein (Friesland) klein640@zonnet.nl of Gert Jan Huiskes (Groningen/Drenthe)  gertjanhuiskes@online.nl