15 juni 2015

Laatste ronde Double Match

Met nog één ronde te gaan is hier een overzicht:

------
Noordelijke Divisie:

Wordt het Midstars 1 of Assen 1 die kampioen gaat worden in de Noordelijke Divisie? Het is ongelooflijk spannend. Beide teams staan namelijk gelijk aan kop en ze moeten in de laatste wedstrijd tegen elkaar. 
Midstars heeft een thuisvoordeel ten opzichte van Assen, maar het is nog de vraag wie gaat spelen bij Midstars, wordt het Linda van der Veen of Harry Kruizenga? Dit maakt wel een heel groot verschil en als kopman van Assen, Remon Linnewiel, mee doet dan zou Midstars toch flink aan de bak moeten.

Vrijdag 19 juni 20:00 TTV Midstars 

-----
2e Klasse

Het moet raar gaan lopen of Beukema 1 niet kampioen gaat worden in de 2e klasse. Ze hebben 2 punten genoeg voor het kampioenschap en dit moet eigenlijk lukken tegen Vinkhuizen 1. Misschien krijgen we nog in Leek een verrassing en zien we eindelijk Henk Mulder spelen in Double Match. Hij heeft nog geen wedstrijd gespeeld dus het zou mooi zijn als hij de laatste wedstrijd nog mee kan pakken.

De grootste strijd in de 2e klasse gaat om de 2e plek. Vier teams kunnen 2e worden. Dus dit gaat nog heel erg spannend worden.

Donderdag 18 juni 19:30 TTV Rotak

-----
3e Klasse

WTTC 1 is uitgespeeld en staat op dit moment op de eerste plek, de rest moet maandag hun laatste wedstrijden spelen. Gaat Aktief 1 met het kampioenschap van door of wordt WTTC 1 kampioen? Dan moet Aktief 1 maandag minimaal 11 punten pakken tegen Argus 2 en als Jolanda Hut mee doet bij Argus 2 dan gaat het nog moeilijk worden voor de heren Erik Richel en Joël Aiyamekhue om dit voor elkaar te krijgen.

Maandag 15 juni 20:00 TTV Assen

-----
4e Klasse Poule 1

Actief 1 staat momenteel op de 1e plek met 36 punten. Hun concurrenten Vries 2 en Ready 1 staan respectievelijk op de 2e (34) en 3e (33) plek. Dus er kan nog van alles gebeuren. Actief 1 heeft in ieder geval de beste papieren om kampioen te worden, omdat zij tegen Ready 2 moeten.

Woensdag 17 juni 20:00 TTV Ready

-----
4e Klasse Poule 2

Deze poule is nog moeilijk in te schatten omdat na ronde 5 nog een inhaalwedstrijd wordt gespeeld tussen Dedemsvaart 1 en NATTC 1. Als Vries 3 kampioen wilt worden dan moeten ze maandag met een grote marge winnen van NATTC 1. Zo niet dan wordt NATTC 1 waarschijnlijk kampioen in poule 2 en op papier moeten ze eigenlijk ook kampioen worden.

Maandag 15 juni 20:00 NATTC

-----
5e Klasse Finale

De winnaar in poule 1 is Vries 4. Zij hebben vorige week in een zinderende finale tegen concurrent Actief 2 met 11-10 gewonnen. Waardoor ze nu gelijk staan, maar door onderlinge resultaat is Vries 4 winnaar van de 5e klasse poule 1. Gefeliciteerd Marijke Gordijn en Jan Emmens.

Donderdag zijn de laatste wedstrijden van poule 2 in Dedemsvaart gespeeld. Hier was duidelijk dat Dedemsvaart 2 met kop en schouders bovenuit de rest staken. Zij hebben als enige Double Match team van de 35, de maximale score behaald, namelijk 45 punten uit 3 wedstrijden. Mooie prestatie van Ineke Kegel en Theo Simons.

Zij mogen nu strijden tegen Vries 4 voor het Double Match kampioenschap in de 5e klasse.

Maandag 15 juni 20:00 TTV Assen

------

Afdeling Noord wenst iedereen heel veel succes bij de laatste wedstrijden van Double Match.

We hebben heel veel positieve geluiden gehoord over dit experiment en er komt nog een officiële evaluatie, maar in 2016 komt zeker een vervolg.

Nogmaals heel veel succes!!!!!!!!!!!!