15 juli 2016

GTTC Groningen viert 80 jaar tafeltennis

Dit jaar bestaat GTTC Groningen 80 jaar. Op 1 september 1936 werd de vereniging opgericht. De rijke clubhistorie heeft al veel tafeltennisplezier en talent opgeleverd. Het jubileum wordt gevierd met een toernooi en feest op zaterdag 10 september 2016.

Op dit moment heeft GTTC ongeveer 100 leden en is daarmee een van de grotere tafeltennisclubs in Noord-Nederland. De trainingen worden verzorgd door ervaren en gediplomeerde trainers. De club is gezellig en naast trainingen, competitie en toernooien worden er ook andere activiteiten georganiseerd. Bij de speelzaal in de Oosterpoort, heeft de vereniging een eigen kantine tot haar beschikking.

Oproep voor oud-leden

De club viert het 80-jarig jubileum op 10 september met een tafeltennistoernooi. Leden en oud-leden kunnen op eigen niveau strijden om de eervolle titel 'jubileumkampioen GTTC 2016'! Daarna wordt er samen gegeten en is er een feest met DJ en GTTC band. Oud-leden kunnen zich aanmelden door te mailen naar jubileum@gttc.nl of door het aanmeldformulier in te vullen op www.gttc.nl.